Anlita Ralles VVS

Hejsan mina härliga följare!

Här i Lund blåser det friska vindar idag, jösses som jag längtar efter våren. Senare denna veckan kommer en VVS-firma hem till oss, då de ska se över och förbättra vår ventilation i huset. Innan vi köpte huset så anlitade vi själva en som hjälpte oss att besiktiga huset och han sa att vi bör göra något år ventilationen så snart som möjligt. Men eftersom det var det enda han hittade som bör åtgärdas så köpte vi huset.

Att ventilationen är välfungerande är ju väldigt viktigt men när vi kontaktade ett företag som jobbar med VVS så sa de att det ofta är ganska enkelt åtgärdat. Vi hittade en firma i Lund som kunde komma ganska omgående efter att vi flyttat in och sa att det kommer vara fixat på någon dag, så skönt! Så i denna veckan kommer de och fixar det.

Om man inte har fungerande ventilation så kan både huset och vi som bor där ta skada, det behövs för att vi ska hålla oss friska. Att öppna fönster och dörrar är ju ett snabbt sätt att släppa in och ut luft, men det måste också vara ett cirkulerande flöde. De ska byta ut de ventiler som finns men även sätta in någon extra så jag tror att vi kommer märka stor skillnad på luften inomhus efter det.

Jag är redan så nöjd med den här firman, innan de ens gjort så mycket. Men det är för att de varit så trevliga och hjälpsamma redan från första kontakten. Så om du söker en firma i närheten av Lund som sysslar med VVS så kan du också kontakta Ralles VVS och hälsa från mig! Hoppas du har en fin dag och en fin start på veckan, tänk att det redan är mars! Må så gott så hörs vi snart igen.